De Expeditie verhuurt repetitiezalen en vergaderlokalen. Op de gelijkvloerse verdieping zijn twee repetitiezalen en op de tweede verdieping twee vergaderlokalen te huur.

Box

De zaal is 15,8 m lang, 12,3 m diep en 10,5 m hoog. Er is een laad- en lospoort van 2,8m breed en 3,8m hoog. Inzake ophangpunten, kan het riggen gebeuren op horizontale liggers. De maximale puntlast is 250 kg, de max verdeelde last van iedere ligger is 750 kg. Het vast licht bestaat uit 3 halogeenlampen van 500 W en een indirecte LED-verlichting. Een elektrische aansluiting 63A CEE (3x380V) is voorzien. Stopcontacten zijn verdeeld over vier kringen. Takelpunten zijn voorzien op een hoogte van 6,2 m en er zijn verschillende ankerpunten in de vloer aanwezig. De wanden bestaan uit verticaal geplaatste houten planken. Deze ruimte is verduisterbaar.
Maximum capaciteit 99p.

 

Loods

De zaal is 29 m lang, 12 m diep en 9,6 m hoog. Er is een laad- en lospoort van 2,8m breed en 3m hoog. Inzake ophangpunten, kan het riggen gebeuren op horizontale liggers. De maximale puntlast is 250 kg, de max verdeelde last van iedere ligger is 750 kg. Hetvast licht bestaat uit 4 halogeenlampen van 500 W en 6 HQI lampen van 125W. Een elektrische aansluiting 2 x 63A CEE (3x380 V) en 2 x 125A CEE (3x380V) en 1 x 32A CEE (3x380V) is voorzien. Stopcontacten zijn verdeeld over vier kringen. Takelpunten zijn voorzien op een hoogte van 6,2 m en er zijn verschillende ankerpunten aan weerszijden van de zaal. Deze zaal is voorlopig rudimentair afgewerkt met een gepolierde betonnen vloer en bakstenen wanden. Er is een kleine backstage loge aanwezig. Deze ruimte is verduisterbaar.
Maximum capaciteit 199p.

 

Vergaderlokalen

Op de tweede verdieping zijn twee vergaderlokalen aanwezig die zijn uitgerust met akoestische panelen bevestigd op het plafond. De tweede verdieping is bereikbaar via de lift/trap. Tafels, stoelen, whiteboard en flipchart aanwezig. Er is geen stromend water. Koffie, thee en water zijn verkrijgbaar op aanvraag. Deze lokalen worden bij voorkeur tijdens de kantooruren verhuurd.
Maximum capaciteit 20p.

 

Praktisch

Repetitieruimtes worden bij voorkeur verhuurd voor aaneensluitende dagen/blokken. Bij het huren van Box of Loods kunnen de gebruikers de Foyer (maximum capaciteit 149p) vrij gebruiken.
Er is geen klank- en licht-installatie, noch tafels noch stoelen aanwezig in de repetitieruimtes. Alles wat meegebracht wordt, moet conform zijn aan de vigerende wetten. Er zijn twee douches beschikbaar en er is gratis WIFI in gans het gebouw.
De Expeditie is vlot bereikbaar met openbaar vervoer.
(Halte Heilig Kerst: Tram 4 of Bus 5; 15 minuten stappen van Station Gent-Dampoort).

Meer info via: zaalhuur@de-expeditie.be